tisdag 31 mars 2015

Träningen fortsätter

Ikväll är det dax att springa en liten runda igen. Detta kan Ni följa LIVE via min Facebook om ni klickar in där runt kl 18,30-19,00 ikväll. Ni kommer kunna följa med och heja på när det sker via #Runtastic appen i min telefon. Länken kommer finnas på Facebook när det sker.


Glöm inte att klicka på mina reklambanners för att hjälpa till att sponsra mina skidor, eller skänk en valfri slant via Paypal knappen till höger.
Mvh
Micke

söndag 29 mars 2015

Sponsra mina skidor

För att överhuvudtaget kunna åka Vasaloppet krävs att man har skidor på fötterna. Idag äger jag inte några alls. Därför vill jag ha eran hjälpa att lösa detta problem Det finns flera sätt att lösa detta.

  1. Gå till min blogg och klicka på reklamen som finns där. INGET krav att köpa räcker med att klicka
  2. På min sida finns även en PAYPAL knapp till höger där Du kan sänka ett valfritt belopp.
  3. Dela min blogg och få dina vänner att göra det samma.

Alla som hjälper till att donera pengar via PAYPAL kommer jag nämna på min blogg och länka till om Du vill. 
Givetvis får Du även vara anonym! 
Alla är välkomna att hjälpa till!

Tack på förhand
Micke

fredag 27 mars 2015

torsdag 26 mars 2015

Nya skor

Konstaterad att jag verkligen behövde nya skor om det ska funka att träna bättre. Så jag gjorde en djupdykning på Internet i jakten på ett par nya. Efter många prisjämförelser fäll valet för ett par Patriot 7 White/Lime/Silver
Från #asics #footway

tisdag 24 mars 2015

Anmälan

Nu är det betalt och klart. Hela anmälan slutade med knappen "Bindande anmälan" så nu är det bara köra på.

App djungeln!

Tillbringade kvällen med att utforska vilken typ av app som skulle vara mest lämpad för mig och min kommande träning. Herregud vilken djungel. Men kunde konstatera att det väger mellan två olika. #sportstracker #runtastic

måndag 23 mars 2015

Vad har jag gjort?

Har i många år tänkt att det skulle vara kul att få åka Vasaloppet. Man har sett alla som glider fram på skidor över myrarna i solen. Förra året satte jag en påminnelse i telefonen om att anmäla mig. Jag hakade på redan när anmälningarna startade men då kraschar Vasaloppets hemsida. Så jag tänkte att jag tittar in lite senare på dagen. Men då hade alla platser tagit slut. Så i år gjorde jag samma sak och denna gång kraschade inte hemsidan och jag lyckades få en plats. Problemet är att jag inte har en ända pryl för träning. Jag äger ett par jätteslitna gympaskor som knappt håller att gå i.